Monday, May 23, 2011

Happy Birthday Kecik!


Bismillah.

Dulu, masa kecik-kecik time belum dikatakan 'dewasa' lagi, SEMASHUR ni macam tempat kitorang main-main kejar sana sini. Macam belum matang je semua orang. Kelakar bila ingat balik. Masing2 ada sikap childish tersendiri.

Sampai laa, bila Form 5, mungkin dah jadi dewasa sikit kott. Hanis and i were placed at the same Al-Farabi's room. Before tue lagi kitorang dah kenal. Tapi bila bilik sama, pergi surau sama, pergi dewan makan sama-sama, masing-masing mula kenal baik buruk perangai masing2. Macam2 ragam kitorang. Itulah, inilah. Paling kelakar skali bila kecik nih ade gambar aku mase Form 5! Weh, gelapp gler gambar tuee! Tapi, aku je takdak gamba dia tu naa. Setakat curik2 hamik kat FACE book saja boliss.hikhik.

Sekarang, masing2 dah berbeza haluan. Kecik di Mesir and aku di Malaysia. Cewaaah, macam ayat novel plak :P:P Shh,, sambung2.:) Tapi since akhir tahun last year kitorang start contact2 kecoh sana sini gossip macam2, and even berYM'ing lame2 pulak. Best! Macam adek dengan kakak kan. Sekarang, aku nampak KECIK dah BESAR.:P bagaikan menatang minyak yang penuh aku besarkan die dengan gelak tawa aku hari2, mengadu itu ini dan lain-lain lagi *oke, ini tipu, sila abaikan aku merepek*

Just nak wish yaaa,,HAPPY BIRTHDAY HANISSSSSSSSSSSS!! (The actual date is 22nd May 2011).

 

Sayang awak sangat-sangat NUR HANIS 'ADILAH :)
Have a blast on your day and may Allah bless u always dear!! xoxo
..BESTIES forever, amin..

5 comments:

wan said...

eh smlm ea befday hanis??
sorii terlupa~~~!!!!!
sori hanis... huhu
selamat hari jadi =)

Sachi Asukai said...

agagagaa..wan, camne ko boleh lupa ni!!!heee, xpe2.hanis mesti xmara sebab TERlupa.huhu..happy bufday Hanis syg!!:):)

hasmah's said...

wah so sweet la atikah.
btw,
kompius.
ye ke wan terlupa? +_+
*more agagagaga* :D

Hanis kebizian-study je manjang.
doakan kami nak exam :)

89 said...

hehehehe... thanks tqa:) mane kad ginat kt..??! haha. rindu la zaman skola. zaman knk2. zaman belum 'matang' lg. hehe. rase nk balik ke zaman tu. stay up borak berdua sampai lewat mlm. mkn kat dm same2. supper... igt x tqa selalu jadi tukang habiskn kt nye mee goreng. haha. rindu lah! skg sume pon da besar. dah ade haluan msg2. dah xboleh hang same2 cam dulu lagi. huhu. ape2 pon kt sentiasa doakn kejayaan kwn2 kt kat mane pon korg sume berada. syg kamu tqa:) tc always

89 said...

wan: haaiii burfday org pon boleh lupa kaa. bukan fb da tuliun igtkn ke boleh lupe gak?! haha :P

thanks for the wishES.. hehe :)