Friday, December 16, 2016

Lama Tak Blogging

Bismillahirrahmanirrahim.

Ya Allah. Lamanya tak update. Rindu sangat dengan belog :')

Banyak sangat yang happen this year but unfortunately tak sempat tertulis pun dalam ni. I'm sorry diary.

Sekarang pukul 3.42 am and i'm still wake up tak tido-tido lagi.

Bila dapat lappy sambil masa tengah free, rasa throwback sangat zaman muda remaja belia jadi student dulu. Uhuks.

Dulu siang malam menghadap laptop je. Sekarang dah kawin, uish. La ni baru sempat. All my time special hanya untuk si kecil Arabella Medina.

Oh ya! Belum introduce kat korang pun nama baby girl. Yelah, siapa follow Ig and Fb tau la nama si kecil kan. Yang followers blog belum tau lagi kan? :D

Herein i introduce you guys my lil cikibum bambam named Arabella Medina. Somel sangat sampai hari-hari Mamanya rakam video untuk dia. Hihi.

Okaylah, just nak introduce my comeback here. Nak cerita panjang, tunggu in my next post ya :)

InshaAllah, kita jumpa lagi. Rindu sangat nak blogging.

And again, see you soon!

Assalamualaikum.


Yang rindu nak blogging,
Sachi.


2 comments:

PeRdU cINta said...

Assalammualaikum Arabella Medina..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)