Friday, February 25, 2011

Masquerade Night Dinner

Bismillah and salam everyone!

Jawab salam tue, kalau tak dosaaa,, tehee~

Okeyh, biasanya kalau pergi dinner, ape yang korang akan pakai?? blouse? gaun pengantin? tuxedo or coat or etc and blablablaaa...for me, simple je. pakai je ape yang ade yang tak penah pakai kat public agi la kan.means,,,banyak la baju sachi nie kan =.='' hahaha! banyak baju pun, banyak jugak yang telah disedekahkan kat kawan2 ekoran disimpan dalam 'peti sejuk' almari yang makin dingin usianya.hakhak.melalut je keje :P

Kalau dinner tue buat dekat hotel, YES! i will spend my money untuk beli baju2 yang berkenan di hati dan nampak vogue gitu biarpun mencecah ratusan ringgit~hahaa..pompuan, pompuan, ni lah keje ko kan. tak habis2 memenuhi salah satu daripada 9 nafsu ko tue.grrrrr~ni yang aku lemah nie.haha..

Back to the story, Malam Masquerade Night hanya dibuat at my university hall je.but instead of that, it was an amazing night!haha. cuma i je lah yang tak amazing.sume kawan2 i comeiii and cun gitu~but my soul was not really there at that night. feeling like a lonely girl yang tengah missing home dan berhempas pulas untuk senyummm dan senyummm..camnie >> :) :) :S << senyum tak ikhlas!!heh.


Before i set up my self for that nite, i had a job to do...!! JADI MAK ANDAM! Haa, kan dah cakap in previous entry yang orang kena jadi make-up artist for my lovely fwens ni kan.hiks~tapi penat tauuu.baru tau. even 2 orang booked sachi for jadi their mak andam, tak terlayan nak amik orang lain lagi eventho ade yang request!phewww~

Okaylah, jom layan my friends pictures cozz they had a lovely time camwhoring the whole night!

Nur Hafizatul Akmal. I make a smokey eye for her. She's representing our class for the model competition. She's gorgeous, isn't it!:')





-THE END-

6 comments:

JIJI YU said...

aku teringin kot nak g dinner camni

Nurul Aima Hj Kaim said...

comell!!

Liza said...

Comel la. baru teringat. Muka u mcm Maya Karin la.

cikpia said...

korang nyer masks sangat cantik menarik tertarik!!!!!

Naisophon said...

Gambo 1st tu macam zizie ezzati je...

atieshariffuddin said...

muka sedihnye tiqa.. :(